Stichting Sint Bavo

De Veronicaschool is één van de scholen van Stichting Sint Bavo. De Stichting verzorgt katholiek en interconfessioneel basisonderwijs aan kinderen op tien locaties en ook onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen.  De missie van de Stichting is als volgt:

Stichting Sint Bavo richt al haar energie op het aanbieden van hoogwaardig basisonderwijs.

Stichting Sint Bavo draagt vanuit haar religieuze achtergrond actief waarden uit als solidariteit en respect.

Om een leer- en werkomgeving te realiseren waarin ieder individu zich optimaal ontwikkelen kan, werkt Stichting Sint Bavo voortdurend aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie.

In woord, beeld en daad is Stichting Sint Bavo resultaatgericht en daarbij zorgzaam, open en ontvankelijk.

websiteWebsite Stichting Sint Bavo